Stoer & Staal is niet zomaar een meubelmakerij. De specialisatie van Stoer & Staal ligt in het combineren van natuurlijke materialen in robuuste kwaliteitsmeubelen. Een product dat bij ons gemaakt is, moet aan alle kanten kloppen. Op de eerste plaats staat de klant centraal, wij werken volledig naar uw wensen. Maar wij willen zelf ook achter ons werk kunnen staan. Daarom streven wij naar een verantwoord productieproces met natuurlijke materialen. Zo beperken wij o.a. onze afvalstroom zo veel mogelijk door ons pand met eigen schoon afvalhout te verwarmen.

Wat wij maken is bijzonder, hoe wij het maken ook.

Video How it’s Done

In deze video van het RTL programma How it’s Done kunt u kennis maken met Stoer & Staal en geeft een mooi beeld van ons prachtig bedrijf.

Robin Bloemendaal

Als eigenaar van Stoer & Staal ben ik zeer enthousiast met mijn vak bezig. Het maken van meubels doe ik al vele jaren. Hierbij gebruik ik diverse houtsoorten, ik houd vooral van de combinatie met metaal. Ik heb veel ervaring in staalbewerking opgedaan in de periode dat ik autoschadehersteller was. Nu gebruik ik deze kennis in de meubelbranche, met als resultaat Stoer & Staal.

Tafels, bedden, loungebanken, kasten, ik heb al veel verschillende meubels mogen maken. Kwaliteit vind ik belangrijk, een meubel moet goed, stevig en netjes in elkaar zitten. Ik maak ook graag meubels op maat. Voor die ene nis in de kamer of die kleine ruimte in de hal. Met verf of lak spuit ik de meubels in elke gewenste kleur.

Elza Barkema

Samen met mijn compagnon en tevens mijn partner mag ik meewerken aan het maken van meubelen. Ik kom via de kinderopvang, fysiotherapie/sportschool en de PI in Ter Apel bij Stoer en Staal aan het werk. Het is ontzettend leuk om bezig te zijn voor anderen die hun meubelstuk hebben besteld en met smart hierop zitten te wachten. Dat wij daar iets moois van mogen maken, wat toch vaak een pronkstuk is of midden in de kamer staat is toch fantastisch! Ik vind het belangrijk om nauwkeurig te werken, de klant is belangrijk voor mij.

Vragen of ideeën?

Wanneer u vragen heeft of ideeën uitgewerkt wilt hebben, denken wij heel graag met u mee en maken we een vrijblijvende offerte voor u. Komt u gerust even langs, mail of bel ons.

Offerte aanvragen